Legenda materialov

Pri izdelavi in renoviranju oblazinjenega pohištva in ostalih oblazinjenih predmetov uporabljamo najsodobnejše materiale z modnimi vzorci po želji kupcev ter telesu prijaznih materialov.

Akcije

03.12.2023 Več

Več informacij

Povpraševanje

Za več informacij glede izdelkov v naši ponudbi nam pošljite povpraševanje.

info@tapetnistvo-arh.si

 

Nasveti

Za nasvet lahko vprašate naše strokovnjake:

info@tapetnistvo-arh.si

Izdelki

 

 

Navtični program

Največji  delež letnega prometa predstavlja navtični program, v sklopu katerega se opremljajo saloni, spalnice in  kokpiti plovil, tako motornih čolnov kot jadrnic, tudi najbolj luksuznih. Izdelujemo blazine v salonu ter spalnicah, stenske in stropne obloge, talne obloge, zavese, blazine za sončanje, kokpit blazine, tapicirane dele, ponjave, pri katerih uporabljamo najsodobnejše materiale z modnimi vzorci.


Poslovni partnerji s tega področja so Elan Marine, Elan motorni brodovi, Seaway , Alfastreet , razni čarteristi


   
Oblazinjeno pohištvo

V prvi vrsti se ukvarjamo z  oblazinjenjem  pohištva in sicer tako starega kot novega. Izdelujemo  oz. renoviramo separeje za gostinske lokale,  klopi, jedilne kote.   Na željo kupcev izdelujemo sedežne garniture po meri in vzmetnice različnih dimenzij.  


 


Blazine za šport

Nekaj  prometa se ustvari z proizvodnjo športnih artiklov kot so blazine, polivalentni program , oblazinjenje za plezalne stene , parter,
Zavese (sobne , oderske za dvorane , za plovila in avtodome ) , posteljnina

Naš drugi spekter dejavnosti je šivanje posteljnine (po meri za vse vrste ležišč, predvsem na plovilih in avtodomih), prtov, šivanje zaves – predvsem oderskih oz. gledaliških.

 
   
© BOJAN ARH S.P.
Izdelava strani: PLAN e d.o.o.